Contact

Welkom op de contactpagina van Teim Logistiek, een van de meest betrouwbare verhuisbedrijf in Nederland. Of u nu vragen heeft over onze diensten, een offerte wilt aanvragen, of gewoon wat advies nodig heeft, wij staan klaar om u te helpen. Lees verder voor alle manieren om met ons in contact te komen.

Contact informatie

Telefoonnummers

Email

Stuur ons een bericht!

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Ons verhuisbedrijf

Bij Teim Logistiek hechten we veel waarde aan persoonlijke service. Ontruimen en verhuizen Ons team van ervaren verhuizers en ontruimers staat voor u klaar om uw verhuizing of ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen. We begrijpen dat elke verhuizing uniek is en bieden daarom maatwerkoplossingen aan die passen bij uw situatie.

Waarom Contact Opnemen?

  1. Professioneel Advies: Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te voorzien van professioneel advies op maat.

  2. Snelle Reactie: We begrijpen dat tijd belangrijk is. Daarom zorgen we voor een snelle reactie op al uw vragen en verzoeken.

  3. Transparante Communicatie: Wij houden van duidelijkheid. Vanaf het eerste contact tot de afronding van uw verhuizing of ontruiming, zorgen we voor heldere en transparante communicatie.
Klanten service bij Teim logistiek verhuisbedrijf

Klantenservice

Bij Teim Logistiek verhuisbedrijf staat klanttevredenheid voorop. Wij streven ernaar om uw ervaring met ons zo prettig mogelijk te maken. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening, laat het ons weten. Wij zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen.

Wij kijken ernaar uit om u te helpen met uw volgende verhuizing of ontruiming. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Openingstijden

Wij zijn bereikbaar op de volgende tijden:

  • Maandag tot Zaterdag: 06:00 – 22:00
  • Zondag: 08:30 – 19:00
Spullen zorgeloos verhuizen bij ons verhuisbedrijf
Een huis verhuizen

Offerte Aanvragen bij ons verhuisbedrijf

Bent u benieuwd naar onze tarieven en wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?
Vul dan ons offerteformulier in op de website. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren met een gedetailleerde offerte die is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

nl_NLNederlands